Poniedziałek, 22 Marca 2010 Imieniny: Bogusław, Katarzyna, Oktawian Wyślij kartkę Zaloguj się | RSS

NaszeMiasto.pl >> Gdańsk >> Forum >> Rozrywka >> Kino >> Chłopaki też płaczą
  • Genialny ;d mixer (gość) 2008-08-16 07:44:29

• świetny ;D Magda Miroń (gość) 2008-08-16 17:33:35

Rewelacyjny, na prawdę polecam. W życiu się tak nie uśmiałam :)Chętnie obejrzałabym go raz jeszcze:P Co prawda film jest trochę długi i są pewne momenty które się jakby dłużą... Ale moim zdaniem warto obejrzeć, usiąść w fotelu i się odprężyć. (5*)
  • świetna komedia Monika Bugaj (gość) 2008-08-18 09:04:21

super komedia, dawno się tak nieubawiłam
  • Boski! Lalluna (gość) 2008-08-19 22:31:27

Dawno nie widziałam tak dobrej komedii :D
  • 3Z Beata Klimończyk (gość) 2008-08-25 13:57:39

Zobaczyć
    Zastanowić sie czy na pewno warto bylo tracić czas
    Zapomnieć
    Film słaby- jeśli miał być dla kobiet : żenujące zachowania pseudo zrozpaczonego rozstaniem kolesia,
    Jeśli dla mężczyzn - jedna ładna ubrana aktorka i do tego główny bohater w negliżu - no nie wszyscy się na to piszą :)
    piękna sceneria nie rekompensuje płytkich i przewidywalnych dialogów.

dla mnie jedyny plus za rolę walniętego surfera czyli Paul Rudd w akcji.

kino dla bardzo niewymagających (2*)
  • Głębszy przekaz w płytkim obrazie Justyna Szulc (gość) 2008-08-28 21:47:34

Ten film jest jak walizka z podwójnym dnem.. z jednej strony mamy typową amerykańską historię o parze, która nagle się rozstaje..z tym drobnym i znaczącym szczegółem, że tym razem to mężczyzna ma boleśnie złamane serce.. Widz ma okazje zobaczyć, że facet też może i powinien ukazywać swoje emocje i nazywać uczucia i nie ma w tym nic złego..To jest właśnie drugie dno tego filmu-jedyne za co warto w ogóle wspominać o tej produkcji. Doskonała obsada aktorka, ładne - egzotyczne zdjęcia i klimaty. Polecam ten film wszystkim wrażliwym widzom. (4*)

KOD

POLECAMY